Søg

En pragtfuld indsats

Per Jessen, 25. februar 2016, kl. 12:55

SønderjyskE Damer – Silkeborg-Voel KFUM 27-29 (11-17)

SønderjyskE Damer :  Kristina Logvin 6, Emma Kiellberg 6, Pernille Johannsen 5, Rikke Petersen 4, Ricka Falk Gindrup 2, Stine Knudsen 2, Susanne Madsen 2

Silkeborg-Voel KFUM:  Trine Stenbæk Troelsen 11, Christina Wildbork 7, Sofie Bæk Andersen 3, Freja Cohrt 3, Camilla Maibom 2, Rikke Iversen 2, Ida Sylvest 1

En af de helt store præstationer, vil dette opgør blive husket som. Der var ellers ikke meget der tydede på at det kunne blive en fantastisk flot præstation efter 1. halvleg. For det var temmelig skuffende, det spil som hjemmeholdet diskede op med her.

Intet hang sammen og alt for mange dårlige individuelle præstationer prægede kampen. Der manglede simpelthen noget gnist fra nogle af spillerne af og der var intet at sige til udeholdets føring på 17-11 ved pausen.

Men hvis publikum syntes at de havde grund til at være skuffet efter 1. halvleg, blev det en helt anden oplevelse der ventede dem i 2.halvleg. Kristina Logvin, Rikke Petersen og Emma Kiellberg trak hele læsset i bagkæden i 2.halvleg og skal have masser af ros for det indtryk de efterlod her.

Logvin stod for sit eget show, hvor hun med stor spilleglæde skabte begejstring i hallen. Hun tryllede med bolden og straffede Silkeborg-Voel med nogle flotte aktioner. Emma Kiellberg stod for roen i bagkæden og fik sendt nogle flotte skud i mål. Mens anfører Rikke Petersen fandt hullerne i forsvaret og viste stort fighterhjerte i dette opgør.

Og så var Pernille Johannsen virkelig skarp fra fløjen og trods sin unge alder, fik hun vist stor rutine i de afgørende situationer. Bagved disse spillerede stod unge Sofie Svarrer en flot kamp i målet i 2.halvleg og havde med flere gode redninger sin store andel i det comeback SønderjyskE diskede op med.

Fra at have været bagud med 8 mål, fik hjemmeholdet kontakt ved stillingen 21-21. Her bølgende kampen frem og tilbage og desværre var marginalerne med udeholdet fra Silkeborg. Det blev dyrebart for de lyseblå at brænde 2 straffekast i kampen, samtidigt med at udeholdet fik sat flere scoringer ind direkte på frikast og i yderst pressede situationer.

Men spillet i 2.halvleg og det store fighterhjerte som pigerne fik vist, efterlader et indtryk af nogle spillere som bestemt ikke har tænkt sig at opgive håbet om at få en sejr i Ligaen. Og der er bestemt grobund for bevare optimismen.

SønderjyskE stillede endda op til kampen uden en af holdets bærende spillere, idet Emily Baunsgaard er ude med en skade. Så selvom det ikke blev til en sejr, skal spillerne krediteres for en fornem indsats.

Holdet skal i aktion igen lørdag d.05.03 kl.16.00 når de gæster HC Odense.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus