Søg

En ægte topkamp

Kasper Poulsen, 3. februar 2017, kl. 11:33

Optakt SønderjyskE – Roskilde

Der er fint besøg i Aabenraa Idrætscenter lørdag eftermiddag, når udeholdet fra Roskilde kommer forbi. De kæmper sammen med 5 andre hold (inkl. SønderjyskE) om at ende i top 3. Så publikum kan forvente en kamp, hvor begge hold vil komme med alt hvad de har og vise at de er berettiget til at ende i toppen af rækken. Roskilde har 21 point for 16 kampe, mens de lyseblå har 24 point for 17 kampe.

Sidste gang de to hold mødtes, lykkes det SønderjyskE at tilføje Roskilde deres første nederlag i sæsonen. Efter en meget tæt kamp, som først blev afgjort helt til sidst. Siden da har begge hold tabt lidt kampe og der er derfor meget på spil, når de to hold mødes igen.

På Roskilde holdet finder man den meget hurtige venstre fløj Anna Grundtvig, som i flere kampe har imponeret stort og har et fornemt snit på 6 mål pr kamp. På modsatte fløj finder man ligeledes en rigtig dygtig fløjspiller i og med at Line Werngreeen Nielsen hører blandt de 3 mest scorende på holdet. I bagkæden er det især den hårdt skydende venstre back Olivia Black der trækker et stort læs. Både forsvarsmæssigt og angrebsmæssigt har hun en stor rolle og tager det ansvar der skal tages. Hun er suppleret af den rutinerede Kamilla Haagensen, som efterhånden har været med i gamet i mange år og er en dygtig venstre håndet skytte, som tager de skud man giver hende plads til. Sidst men ikke mindst, har de i Nanna Stormly en playmaker type som både kan afslutte, men også sætte spillet flot op. Hun har været en stor gevinst for dem. Og som altid har Roskilde et godt forsvar, med et par dygtige målmænd bag sig.

For hjemmeholdet handler det om at komme tilbage på sporet igen efter et træls etmåls nederlag på Sjælland i sidste uge. En sejr i dette opgør og man har igen fat omkring top 3. Et nederlag vil betyde at puljen er pivåben. Så man kan forvente et herligt opgør og to mandskaber som vil forsøge at nedbryde modstanderen.

Vi skal først og fremmest have fokus på egne evner igen, da der er flere steder hvor vi kan steppe op. Vores forsvarsspil er set bedre, end det vi præsterede i sidste opgør, så der er ingen tvivl om at vi kan løfte os her. Vi skal være dygtige til at bruge vores fysisk i dette opgør og gøre det svært for deres skyttere. Og så bliver det med alt sandsynlighed os der skal sætte tempoet i denne kamp og den opgave har vi tænkt at vi vil påtage os med stor entusiasme. Vi ved at der skal stor passion og indsats til, hvis vi skal holde vores position i top 3 og dette skal være at se på os igennem hele kampen. 

Assistenttræner Kasper Poulsen

 

SønderjyskE er stadigvæk uden de skadede Ricka Gindrup, Christina Tønder og Rikke Hoffbeck.

 

Kampen spilles lørdag d.04.02 kl.15.00 i Aabenraa Idrætscenter.

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus