Søg

Det er vores hjemmebane

Kasper Poulsen, 11. november 2016, kl. 10:23

Optakt SønderjyskE – Lyngby

Der kigges med stor fokus frem mod lørdagens hjemmekamp mod Lyngby. Udeholdet som gennem de sidste par sæsoner er endt i top 6, har fået en skrækkelig start på sæsonen og ligger p.t. under nedrykningsstregen efter 7 kampe, hvor de endnu ikke har prøvet at vinde.

Dog skal man ikke tage fejl af, at de har været meget tæt på sejren i 4 af deres kampe. De 3 uafgjorte kampe mod Hadsten, DHG og Aalborg kunne ligeså godt være endt med sejre. Men også udebanenederlaget til Horsens på 22-21, kunne med lidt held være vendt til en sejr.

Holdets største profil er bagspilleren Simone Spur Petersen, som også er holdets topscorer. Men også den gennembrudsfarlige bagspiller Julie Frilund Jacobsen skal bemærkes, da hun på sine bedste dage, kan gøre det svært for modstanderen. Derudover tilknyttede Lyngby i sommers håndboldtalentet Alberte Willumsen, som skiftede fra København Håndbold. Hun gør det godt på venstre fløj.

Det bliver uden tvivl en kamp, hvor begge vil kæmpe for at komme tilbage på sporet igen. Hjemmeholdet er uden sejr i de seneste 2 opgør, mens udeholdet som sagt endnu ikke har vundet i deres hidtil 7 kampe.

Det er vores hjemmebane og det skal Lyngby mærke lige fra kampstart. Vi har meget mere at give af, end vi har fået vist i de seneste par kampe. Og det bliver derfor helt klart vores største udfordring i dette opgør, at vise os fra vores bedste side af. Vi skal være aggressive i vores spil og samtidigt skal vi være løbevillige. Hvis vi udfører de to ting, så er oddsene på vores side. Men først og fremmest, så skal vi have glæden og passionen ved håndboldspillet frem igen.

Cheftræner Oli Kecman

 

Kampen spilles i Aabenraa Idrætscenter lørdag d.12.11.16 kl.15.00.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus