Søg

Det er slut

Kasper Poulsen, 31. marts 2016, kl. 22:47

Ringkøbing Håndbold – SønderjyskE Damer 29-19 (14-14)


Ringkøbing Håndbold: Sofie Blicher-Toft 7, Mia Biltoft 6, Mathilde Neesgaard 4, Zeljka Nikolic 4, Simone Rasmussen 3, Michelle Brandstrup 3, Ane Eidem 1, Lise Sundgaard 1

SønderjyskE Damer :  Emma Kiellberg 6, Ricka Falk Gindrup 4, Stine Knudsen 4, Kristina Logvin 2, Rikke Petersen 1, Pernille Johannsen 1, Helena Løjborg 1

 

Sæsonens sidste kamp er spillet og SønderjyskE har dermed spillet sin sidste liga kamp i denne omgang. Det er et farvel til den bedste række i Danmark og et velkommen til en masse hårdt arbejde for at komme tilbage i ligaen igen. De unge spillere har fået sig nogle erfaringer og lært på egen krop hvad der skal til, for at kunne være en del af den bedste håndboldrække i Danmark.

Kampen mod Ringkøbing var et godt billede af sæsonens mange udfordringer. For de lyseblå fik virkelig vist at der er masser af god håndbold i dem og fik hjemmeholdet ud af balance i flere perioder af 1.halvleg. Forsvaret virkede godt indstillet på hjemmeholdet og fik sat nogle gode tacklinger ind. Mens Mie Sørensen spillede en flot afskedskamp i målet og stod for mange flotte redninger i 1.halvleg. Hun gjorde virkelig sit til at få den bedst mulige afsked med klubben.

Der blev sat mange gode ting op angrebsmæssigt, hvor Emily Baunsgaard, Kristina Logvin og Emma Kiellberg på skift viste hvordan flot angrebsspil skal spilles. Og på venstre fløj var Stine Knudsen også opsat på at slutte godt af og satte nogle flotte scoringer ind. Men selvom det lykkes at komme foran i flere situationer, måtte man alligevel stille sig tilfreds med uafgjort ved pausen. Lidt ærgerligt, da holdet med lidt mere kynisme kunne ført med et par stykker til pause.

I stedet for blev det en 2.halvleg, som aldrig nåede de samme takter som 1.halvleg. Angrebsspillet var ikke længere sprudlende og det blev derfor svært at hænge på, da hjemmeholdet samtidigt havde marginalerne på deres side. Der blev slået et hul og stille og roligt blev føringen øget og SønderjyskE måtte se sig slået i sæsonens sidste kamp med 29-19. Et lidt for stort nederlag, i forhold til den præstation der rent faktisk blev leveret.

Spillerne er blevet sendt på ferie, det næste stykke tid. Så de kan få ladet batterierne op og være fyldte med energi igen, når arbejdet til den kommende sæson startes op.

Cheftræner Oli Kecman udtaler:

Vores liga rejse er slut og nu venter et nyt eventyr på os. Sæsonen har været ligeså hårdt fysisk og mentalt, som vi var forberedt på og vi har som hold suget utroligt meget til os. Nu skal vi bruge den lærdom fremadrettet og fortsætte det arbejde ,vi i trænerteamet satte i gang for 2 år siden. Vores unge spillere er fremtidens spillere og man kan derfor trygt regne med, at vi kommer stærkt tilbage i den kommende sæson i 1.Division.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus