Søg

Der er langt til toppen

Kasper Poulsen, 2. september 2016, kl. 11:03

Santander Cup 1/8 dels finale SønderjyskE – Viborg HK 18-39 (7-17)

Der var ikke meget smil på hjemmeholdets læber efter kampen i Santander Cup mod Viborg HK. Selvom det var en rigtig stor opgave der ventede de lyseblå, havde man alligevel en fornemmelse af, at man godt kunne have præsteret betydeligt bedre.

Der manglede flow over spillet og samtidigt valgte man for mange gange at afslutte alt for hurtigt, så udeholdet med stor succes kunne løbe kontra og hele tiden øge føringen. Den manglende tålmodighed i angrebsspillet og de hurtige kontrastød fra udeholdets side af, gjorde ondt på SønderjyskE og det blev derfor en kamp, hvor man hele tiden var et skridt bagud.

I forsvarsdelen blev man virkelig udfordret på fysikken, og måtte kæmpe hårdt for at sætte de rigtige tacklinger ind og samtidigt presse udeholdet til de svære afslutninger. Men for mange gange blev forsvaret presset i bund og udeholdet kom til skud fra gode positioner. Og lige nøjagtig her, havde de grønne overtaget på Egestorp i målet.

Men den gode Louise Egestorp skulle senere vise sig at få oprejsning, med mange store 100 % redninger på kontrastød, hvor hun trods forskellen på måltavlen skabte jubel i hallen. Hun blev senere kåret til pokalkampens fighter.

Det hele endte med en storsejr til Viborg HK på 18-39 og et signal til hjemmeholdet om at der er lang vej til toppen.

“Man er aldrig bedre end sin seneste præstation og dette skal motivere os fremadrettet. Vi har mange spillere på holdet, der kan præstere betydeligt bedre end dette her niveau og vi kan med rette forvente mere af hinanden. Det gør selvfølgelig ondt at tabe så stort til Viborg, men det gør mere ondt at vi for mange gange bryder vores aftaler og ikke kommer med det som vi er gode til. Dog har jeg forståelse for at vi lige nu er ramt lidt på ressourcerne og har en del nye spillere, der lige skal finde deres rolle på holdet. Vi er et ungt hold og der vil komme udsving. Vores opgave i trænerteamet er derfor at få holdet tilbage i de faste og trygge rammer igen, så vi kan præstere optimalt. Og så skal vi have smilet tilbage på læberne” udtaler Cheftræner Oli Kecman.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus