Søg

Assistenten på plads i SønderjyskE Damehåndbold

Jacob Ravn, 25. maj 2020, kl. 5:30

Det bliver 37-årige Mikael Jensen, der skal hjælpe og sparre med cheftræner Peter Nielsen i SønderjyskE Damehåndbold.

Med Peter Nielsens overgang fra assistenttræner til cheftræner i SønderjyskE Damehåndbold er assistenttræner-sædet i Aabenraa blevet ledigt, men Peter Nielsen har nu fundet ham, der skal overtage det.

Valget er faldet på 37-årige Mikael Jensen, som har fået en toårig kontrakt, og Peter Nielsen ved, hvad han får i den nye assistenttræner, da de kender hinanden fra en fælles fortid i Fredericia.

– Mikael har været et oplagt valg for mig, for jeg har med selvsyn set, at han er blevet en rigtig dygtig træner på gulvet i Fredericia, hvor han har udviklet flere piger til at tage skridtet fra 1. division til at blive ligaspillere, og det falder rigtig godt i tråd med vores filosofi om, at vi selv vil udvikle vores egne spillere til at blive kommende ligaspillere, siger Peter Nielsen.

– Han har en god, bred erfaring og er et perfekt match til mig på bænken, og igennem vores snakke har vi oplevet, at vi tænker håndbold meget ens både inden og uden for stregerne. Han er et rigtigt klubmenneske, der også vil bruge tid på at holde styr på, hvad der rører sig på ungdomssiden i Aabenraa, og han skal også stå for en del af talentordningen i Elite Aabenraa. Jeg glæder mig til, at vi kan begynde at træne pigerne og sammen arbejde på at nå vores målsætninger, siger Peter Nielsen.

Mikael Jensen glæder sig til at tage hul på et nyt kapitel i Aabenraa og SønderjyskE.

– Da vi startede dialogen op omkring min rolle, ambitioner, setup og planer for truppen, var beslutningen ikke så svær. Der er et professionelt setup omkring holdet og klubben, og strategien er klar. Det bliver spændende at blive træner i en klub af den størrelse, som SønderjyskE er.

– Jeg kender Peter Nielsen fra min tid i Fredericia, og jeg ser meget frem til samarbejdet med ham og de andre omkring holdet. Jeg er sikker på, at vores samarbejde bliver rigtig godt, da vores trænerteam er sammensat af forskellige kompetencer og erfaringer. Jeg er meget bevidst om, hvad og hvor jeg kan bidrage både i træning og til kamp. Jeg ser frem til at møde pigerne og få lov at arbejde med truppen og være med til at gøre den klar til turneringsstart, siger Mikael Jensen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus